Областният управител на Враца Надя Донкинска е изчезнала безследно, съобщава ексклузивно агенция BulNews.

В четвъртък и петък номинираната от ПП дама не се е появила на работа и предизвикала смут в сградата на „Демокрация“ №1. 

За тези 2 дни тя не си е пускала отпуск и не е издала заповед кой ще я замества, докато не е на работа, както изисква правилникът на работа на областните администрации. През това време на бюрото ѝ се трупала служебна кореспонденция, която често изисква отговор в спешен порядък. 

Тази неизвестност предизвикала напрежение сред нейните подчинени, тъй като никой нямал представа къде е областният управител. По същото време от паркинга пред администрацията изчезнал и служебният автомобил "Фолксваген".

Причината за създалата се необичайна ситуация е пътуване на Надя Донкинска до Арбанаси. Странното е, че за тези две дати няма обявено мероприятие на областните управители, правителството или някое сдружение. В крайна сметка се оказа, че врачанският губернатор се е скрил в селото край Велико Търново по романтични причини.

Според агенция BulNews, Донинска е избягала на романтичен уикенд с млад жребец, въпреки че само преди броени дни отбелязала годишнината от сватбата си. 

 

За Надя Донкинска и нейния сексуален апетит се носят легенди във Враца, пишат още от агенцията и отбелязват, че вероятно нейната склонност към чуждите мъже е причината при обединението на ОББ и СиБанк тя да не получи предложение да оглави новата структура, въпреки че бе регионален директор на едната за Северозападна България.