Неволите на футболната звезда Кристиано Роналдо с жените не свършват. На фона на шумния скандал с Катрин Майорга, която го обвини в изнасилване, една от бившите приятелки на нападателя от „Ювентус“, Джасмин Ленард, го нарече „психопат“ и „сексуален завоевател“. Тя изля десетки редове в Twitter по адрес на португалеца, разказвайки история от връзката си с него. Обвинението в изнасилване от Майорга е заради случай от лятото на 2009 година, когато Роналдо премина от „Манчестър Юнайтед“ в „Реал Мадрид“. Тогава е било подписано и извънсъдебно споразумение между двете страни за 375 000 долара, които Роналдо е платил на Майорга, но сега, повече от 10 години по-късно, случаят стигна до полицията и съда. Джасмин Ленард е била приятелка на Кристиано малко по-рано от въпросния период, докато португалецът още бе част от „червените дяволи“. Моделката

предложи помощта си на Майорга
и правния й екип в борбата срещу Роналдо. Всичко започна с туит срещу рапъра Ар Кели по повод излизането на документалната поредица „Да преживееш Ар Кели“, която разказва за зловещите сексуални желания на музикалната звезда. Минути по-късно Ленард започна да разказва: „И когато говорим за подобни проблеми, след много размисъл реших да помогна на Катрин Майорга и на адвокатите й по повод обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо. Моля ви, свържете се с мен. Имам информация, която според мен ще ви е от полза в делото. Бих искала да ви помогна. Няма нищо, което мразя повече на този свят, от насилниците. От хората, които използват позицията си на сила и насилват други, които не могат да се защитават. Нямате си и идея какъв всъщност е той. Ако знаете дори малко, ще бъдете ужасени. Не мога повече да седя и да го гледам как лъже арогантно, докато наема екип от ПР-и и адвокати, с които да репресира Катрин Майорга. Ще направя всичко възможно, за да й помогна.
„НЕ“ означава „НЕ“
Когато ти кажат „СТОП“, означава „СТОП“. Ако продължиш със сексуалния акт, докато момичето ти крещи да спреш, се превръщаш в изнасилвач и чудовище. И не ми пука колко добре риташ топка или пееш песни. Тези хора си мислят, че са недосегаеми, защото са звезди. Не изпитват никакво състрадание към жертвите си. Той (Роналдо) си мисли, че ще се отърве. Не и сега. Имах връзка с него преди десетилетие. През последната година и половина отново започнахме да си комуникираме почти всеки ден и имам съобщения и записи, които ще бъдат от полза на Катрин и екипа й в разкриването на истинския му характер. Въпреки всички опити да ме убеди да мълча ще споделя всичко публично, а вие ще можете да прецените сами. Той може да реши и да ме съди, но така е правилно и той ще се провали. Имам стотици съобщения, в които той се смее и разказва как тормози психологически майката на децата си и я третира като нищожество. Съобщения, в които признава, че й изневерява.
Истории за сексуални завоевания
Той сам разказва, че има СЕРИОЗНИ психически проблеми. За всички лъжи за децата му и майките им. Той е НАСИЛНИК и ЛЪЖЕЦ. Целият му живот е една ЛЪЖА. Шибан психопат.“ Ленард продължава да разказва в още няколко туита, определяйки историите си като „злато за таблоидите“, сякаш молейки за повече внимание. Добавя, че тя и семейството й били заплашвани, а „агенти“ следели нея и детето й в опит да „изкопаят“ мръсните й тайни. В същото време прави впечатление, че туитовете на Ленард са лайквани и ретуитвани по 10-20 пъти, докато в случая с Майорга в Twitter и Facebook се споделяше в десетки и стотици хиляди. Другото любопитно е, че през 2010-а Джасмин дава пространно интервю пред Mirror за историята си с Роналдо. Двамата се срещат в Лос Анджелис, а според разказа на Ленард Кристиано я е преследвал, запленен от нея. Моделката описва Роналдо като
малък принц, заобиколен с шестима
мъже около него. Разказва как португалецът не молел сам жените за среща, а пращал човек от антуража си. Все пак двамата излезли, но Ленард казва, че тя го е взела от хотела му с колата си. Двамата са прекарали известно време в къщата на Джасмин, а Кристиано е „изпищял“, когато се срещнал с немските й овчарки. Ленард продължава, че Роналдо не спирал да й пише и да се опитва да се свързва с нея, но допълва, че обича мъжете си „малко по-мъжествени“ и че тази схема „може да работи при някои момичета, но не и при нея“, след което сама затръшнала вратата и всичко между двамата приключило.