Съвременната българска литература се сдоби с нова аудиокнига - сборника с разкази „Кривата на щастието" на живеещия в САЩ писател Иво Иванов. Първата част от сборника включва 18 разказа от книгата. Те са прочетени от самия автор Иво Иванов и се намират на сайта Audioknigi.bg.

„Кривата на щастието" събира 70 от най-добрите му статии, публикувани в „7 дни спорт", „Телеграф", „Спортал", „Топ гиър" и др.

За Иво Иванов спортът е претекст - възможност да бъдат потърсени отговори на въпросите, които вълнуват всеки мислещ човек: какъв е смисълът на живота; на смъртта; на стремежите и амбициите ни? Какво точно е нашето място във Вселената?

Историите на Иво Иванов са за действителни личности, места и събития, но истинската им стойност е в спотайващите се между редовете послания, които, макар и създадени в далечните прерии на Канзас, от години търсят и намират будни съзнания и добри сърца в неговата родна България. Разказите му ще ви отведат на неочаквани и екзотични места: от едно от най-тайнствените кътчета на Хималаите през клетъчните структури на зловещ паразит, та до свръхсекретен лабиринт, скрит дълбоко под земята в самия център на Cъединените щати. Но не се учудвайте, ако далечните пътешествия, на които ще ви понесе тази книга, в крайна сметка завършат на най-непредвидимото, интересно и непристъпно място - това, в което обитавате самите себе си.

Потопете се в историите на Иво Иванов и силните характери, които той представя - прекрасно пресъздадени и прочетени от самия него.

Част първа от „Кривата на щастието" може да бъде закупена само за 8 лв., а скоро на сайта ще бъдат качени в аудиоформат и останалите вълнуващи разкази от книгата. А в сайта на BG VOICE можете да намерите и видеоинтервю с автора, в което той разказва повече за сборника си.