Проблем с бюлетините за избирателните секции в Лос Анджелис и Сан Франциско. Там доставката на изборните книжа е забавена заради проблем с куриерната фирма. Изглежда, че пакетите са загубени. 

Ако бюлетините и другите книжа не се получат до 18 ч. местно време в събота, има вариант да се разреши бюлетините да се отпечатат на място. Все още няма окончателно решение на ЦИК.

По информация на BG VOICE бюлетини за Сан Франциско са взети от секцията в Конкорд, за да се запълни липсата. Изборните книжа пък са били разпечатани от сайта на ЦИК. Бюлетините в Лос Анджелис са били доставени.

В Сингапур бюлетините за втория тур също не са доставени заради повреда на самолет. ЦИК ще решава дали да разреши на втория тур само там, по изключение, да се гласува с бюлетините от първия, ако в посолството има останали резерви.

На секционните комисии в чужбина ще се дадат указания за опростено попълване на протоколите след края на изборния ден. Причината е в допуснати системни грешки при попълването, които са установени след първия тур.