Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на „Гласът на България“, който ще превземе тази есен ефира на bTV.

Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години – с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние.

Мария Илиева сяда в престижното треньорско кресло на „Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон, съобщават от bTV.

„Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, каза Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла „Лунен сън”, който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. 

 Най-новият страхотен сингъл на Мария Илиева носи името „Любов” и е първият изцяло авторски проект на певицата.

Тази есен "Гласът на България" ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите, както никога досега.

Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една. 

Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“.

Кои ще са останалите звездни треньори, които заедно с Мария Илиева ще се впуснат в търсене на новия, най-добър и въздействащ „глас на България“ – ще стане ясно съвсем скоро.

Новият сезон на „Гласът на България“ стартира тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.