Нов случай на агресия на пътя. 18-годишно момче беше намушкано с нож , предава Бтв. То е стабилно и извън опасност за живота, а нападателите му са освободени.

Двете коли се засичат на стеснен участък в смолянския квартал „Устово“. Спират един срещу друг и започва спор кой е с предимство, но никой не отстъпва. Така се стига до скандал, крясъци и бой. 22-годишният водач на единия автомобил слиза и нанася няколко порезни рани на 18-годишния младеж от другата кола. 

„В момента състоянието му е стабилно, извън опасност. Не са засегнати системи и органи. Има две прободни наранявания в гърба, които са обработени хирургически. Оставен е под наблюдение. Контактно е момчето, храни се спокойно, няма болки“, каза д-р Живко Ставрев, началник на хирургичното отделение в МБАЛ – Смолян. 

Трима от участниците в сбиването са задържани за срок от 24 часа в полицията. Повдигнато е обвинение за нанасяне на лека телесна повреда, казаха от МВР - Смолян. Лицата са изпробвани за алкохол и наркотици, като са пробите им са отрицателни. Прокуратурата няма да иска постоянен арест за тримата нападатели и след сбиването те са освободени.