Катрин Селърс, която живее в Сейнт Питърсбърг, Флорида, е в ареста за нападение над трима души. 23-годишната българка е арестувана на 31 март вечерта в апартамента, в който живеела със съпруга си Майкъл. Според доклада от ареста двамата имали скандал, защото Майкъл отишъл в жилището, за да събере нещата си, заедно с други двама души. Българката е обвинена, че е нападнала Рейчъл Рейд, която придружавала мъжа й да си вземе дрехите. В полицейския доклад се казва, че нашенката грабнала кухненски нож и заплашила с думите: "Ще я убия." Тогава Майкъл се опитал да я усмири и Катрин го пробола в дланта. Българката е обвинена, че е нанесла белези на третия човек - Маурицио Меркано, приятел на мъжа й.

Близки на Катрин, които пожелаха да останал анонимни обаче, споделиха пред BG VOICE, че е абсурдно тя да е направила нещо подобно, но признаха, че проблемите й с Майкъл не са отскоро. В града се говори, че двамата се разделят и събират заради изневери, но този път може би е последен.

Българката и Майкъл имат дъщеричка, която в момента е в България.

Срещу Катрин Селърс има четири обвинения за нападение. В момента тя се намира в ареста на Пинелас Каунти във Флорида. Гаранцията й е 300 хиляди долара, а следващото изслушване в съда ще бъде на 10 април.