Шарън Стоун разказва за запознанствата си и заяви, че 2024 г. може да се окаже добра година за подобни изживявания. 

"Бих била в абсолютен възторг да имам връзка... Само че прекарвам толкова много време в рисуване, че човекът вероятно ще трябва да изскочи от картината. Но това може и да се случи", казва носителката на "Златен глобус" в интервю за лондонския вестник "Таймс“.

Стоун, която се превърна в икона на 90-те години благодарение на ролите си във филми като "Казино" и "Основен инстинкт", каза, че е опитвала онлайн запознанства, но със смесени резултати, като е влязла в контакт с човек, който е осъден престъпник и "хероиново зависим". Актрисата е категорична, че търси смислена връзка. Тя казва, че е имала известен успех в онлайн запознанствата и е разговаряла с двама мъже по време на пандемията, въпреки че никога не са се срещали лично.

"Бях почти като терапевт. Единият, чиято съпруга му беше казала, че иска да се разведе, а те имаха две малки деца. Той се опитваше да го преживее", обясни Стоун, "А другият беше скъсал с приятелката си. Тя беше забременяла и вместо да се омъжи, беше направила аборт... Той все още беше много влюбен в нея и аз му помогнах. И за двама ни това беше наистина полезно. Не знам как да го обясня."

Това не е първият опит на Стоун в приложенията за запознанства. През 2019 г. актрисата разкри, че е била изхвърлена от сайта за запознанства Bumble, защото други потребители са докладвали профила й, без да вярват, че е истински. През 1984 г. Стоун се омъжва за продуцента Майкъл Грийнбърг, но двойката се разделя три години по-късно.

Вторият й брак, с журналиста Фил Бронщайн, продължава от 1998 г. до 2004 г. През 2018 г. в интервю за списание Grazia Стоун заяви, че има високи очаквания към мъжете в живота си.

"Аз просто не бях онова момиче, на което се казваше, че един мъж ще ме определи", заяви тя, "Беше ми казано, че ако искам да имам мъж в живота си, това няма да е уговорка, а истинско партньорство. А такива трудно се намират."