37-годишният Робърт Патинсън и 32-годишната му любовница Суки Уотърхаус станаха родители за първи път, съобщи Daily Mail. Двойката е била забелязана на разходка с детска количка. Самите още не са потвърдили новината за попълнението в семейството, а Суки не е публикувала постове в Instagram* в продължение на три седмици. Все още не е известен и полът на бебето.

За бременността на Суки стана известно през ноември миналата година: на фона на слуховете, че двойката очаква бебе, Суки излезе навън в тясна рокля, която подчертаваше корема ѝ.

А през декември миналата година се появиха и слухове за годеж на актьорите: те се появиха преди ден, след като певицата беше забелязана с пръстен с голям диамант на безименния си пръст.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън, който е известен с участието си във филмите "Twilight", се срещат от 2018 г. Дълго време те криеха връзката си, въпреки че бяха снимани заедно по многобройни поводи, но в края на 2022 г. излязоха публично заедно и потвърдиха връзката си. Понастоящем те живеят заедно. Както вече беше съобщено от вътрешен източник, двойката няма търпение да станат родители. "Робърт е напълно готов за това. Връзката му със Суки е невероятна. Той се чувства много щастлив." Според вътрешният източник самата Суки просто "сияе" и "изглежда много щастлива".