В деня, в който излиза този брой, отбелязваме 141 години от обесването на Васил Левски. Дякона, Апостола на Свободата или Джингиби, както са го наричали турците (Неуловимият). Във Facebook прочетох интересен статус с цитата от Левки „Сам съм, други няма"  и допълнението,  че няма и до днес. Иска ми се да вярвам, че не е така. Че все още има хора, които са готови да заложат всичко за доброто на народа и Родината си. За съжаление все по-рядко намираме тези герои, особено по страниците на вестниците и в емисиите на телевизиите.  Други са превзели нашето внимание, емоции и страсти. Но днес няма да им обръщам внимание, поне не в тази колонка.

Защото цялото ми внимание е към вас, нашите читатели и рекламодатели. Вече три години. От името на целия екип на BG VOICE ви благодаря за подкрепата през тези 156 броя, в които сме заедно. Вие направихте този вестник най-четения и най-предпочитания. Вие ни давате вдъхновението за темите, много от идеите, а вашите истории са тези, които разказваме с най-голямо удоволствие. И до ден днешен всички в редакцията се водим от мотото, че BG VOICE е вашият глас - силният глас на българския емигрант в Северна Америка. За три години с вашата помощ, подкрепа и доверие мисля, че успяхме да го постигнем. Но това е само началото.
Тази година рожденият ни ден мина почти незабелязано в редакцията. Улисани в много работа по нови проекти и за още по-добро съдържание. Явно ще минем без парти. Само три дни преди официалния ни празник (16 февруари - за историците) нашият екип се обогати с още един член. Моят съдружник и съиздател на BG VOICE Ники Кръстев стана баща на малък юнак, когото заедно с половинката си Ива кръстиха Адам. Да е жив и здрав!

Напоследък забравям да добавя тези думи в края на моята колонка, но това не ги прави по-малко важни. Нашите редактори и репортери очакват вашите теми, идеи, предложения и сигнали. Пишете ни на редакционните имейли, в нашия сайт www.BG-VOICE.com или във Facebook страницата ни и Тwitter. Съществуваме заради вас!

За мен и за целия екип на BG VOICE е изключителна чест и привилегия да бъдем вашият вестник. Благодаря ви от сърце!