Филмовите награди на Британската академия (БАФТА) често са повод звездите да се облекат бляскаво и да впечатляват със стила си. 

Често церемонията обаче

се оказва и момент, който изважда най-лошото в модата. И тази година не беше изключение, като звездите се бориха със студа, за да излязат в някои от най-странните стилове на червения килим в Кралската фестивална зала в Лондон. [caption id="attachment_869397" align="alignnone" width="739"] Аня Тейлър-Джой[/caption] 26-годишната актриса Аня Тейлър-Джой беше облечена с кафява кадифена мини рокля на Скиапарели. В допълнение към роклята носеше дълъг шал над главата си. [caption id="attachment_869400" align="alignnone" width="720"] Ели Гулдинг[/caption] Ели Гулдинг заложи на дълбоко деколте, което допълни със сребърно колие във формата на змия. Междувременно водещият Ричард Е. Грант избра да бъде облечен с бялa пелерина, докато посреща гостите на събитието. [caption id="attachment_869407" align="alignnone" width="744"] Ричард Е. Грант[/caption] Флорънс Пю бе заложила на оранжева визия на Nina Ricci by Harris Reed на червения килим. Драматичната визия на звездата от „Wonder“ се състоеше от плисирана горна част с волани от тюл и дълга плисирана пола. [caption id="attachment_869418" align="alignnone" width="659"] Флорънс Пю[/caption] Анджела Басет впечатли с лавандулова рокля, дело на Pamella Roland. Басет завърши визията си на червения килим с бижута Boucheron, чанта Judith Leiber и обувки на ток Le Silla. [caption id="attachment_869423" align="alignnone" width="744"] Анджела Басет[/caption] Синтия Ериво беше облечена с дръзка рокля на Louis Vuitton. Звездата от „Wicked“ носеше металната структурирана рокля с много финес.
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Публикация, споделена от Cynthia Erivo (@cynthiaerivo)

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, определено прикова погледите към себе си. За церемонията, Кейт продължи неотдавнашната си тенденция да използва вече познати рокли, като се появи в същата рокля с едно рамо на Alexander McQueen, която носеше на събитието през 2019 г., макар и с каскадна драперия на рамото, съобщава Vogue.  В допълнение на бляскавия ефект на визията и в бяло този път, донесоха чифт дълги до раменете ръкавици. 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Публикация, споделена от Princess of Wales 👑 (@kate.my.princess)