64-годишната Мадона е неузнаваема в последните си провокативни видеа, които споделя в  Instagram.

BDSM визия -

дантелен топ, подчертаващ бюста, дантелена маска и камшик за езда - новата визия на звездата в Instagram. Поп дивата демонстрира впечатляващата пластичност, въпреки напредналата си възраст. Протягайки крак нагоре, тя цитира молитва: "Сега легнах да спя. Моля се на Господ да пази душата ми." На друга снимка е написала "бебчето иска да язди".

Във видеоклип,

публикуван в Instagram звездата държи камшика между зъбите си, а на заден фон звучи песента Елвис Пресли - Only You, пише DailyMail.
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Публикациите на звездата са доста често обект на критики от нейни фенове. Под видеото, някои от последователите и написаха: "Какво правиш??!! Ти си невероятна певица и не е нужно да правиш всичко това! Кара те да изглеждаш стара и отчаяна за внимание... Моля те, спри! Съсипваш красотата си!!!", "Тя плаши децата и губи фенове по-бързо, отколкото "Титаник" се е напълнил с вода".

Преди дни Мадона

присъства на изложба на панаира за съвременно изкуство Miami Art Basel, посветена на 30-та годишнина от издаването на нейната фотокнига "Секс". На събитието поп звездата се появи в черен смокинг, дантелено бюстие и мрежести чорапи. Като аксесоар Мадона носеше същия камшик от снимките и грилове с диаманти по зъбите си. Фотокнигата „Секс” е публикувана през 1992 г., авторът на еротичните снимки на Мадона е известният моден фотограф Стивън Мейзел. Тогава той продаде 1,5 милиона копия по целия свят, а Мадона спечели 38,6 милиона долара от нея.