Актрисата Диана Димитрова публикува емоционален пост във Facebook.

В него тя разказва

за тормоз по време на снимки, а жертвата е била тя. Публукува и снимки от нанесените  травми.
"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми."
В поста си в социалните мрежи, Диана разказва, че е имало свидетели на инцидента, които са предпочели да замълчат, както е направила и самата тя.
"Защо избрах това?
Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително.
За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.
Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове."

Актрисата отправи

призив към жертвите на насилие да не избират мълчанието.
"Ако искам да съм част от промяната, следва да съм искрена и смела, нали ?
Реших да споделя с вас, дами и господа, грозната истина.
Не ме интересува какво ще избълват след тази публикация.
Но искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия.
Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото.
Не допускайте моята грешка.
Насилието НЕ е допустимо под никаква форма."