Константин Ангелов е победител на Световния турнир по покер за 2022 година (Event #64: $600 Pot Limit Omaha Deepstack). Първото място му донесе наградата от 199, 466 долара. Българинът се състезаваше под флага на САЩ.

2858 бяха играчите, взели участие в събитието, а Ангелов надмина всички, за да стане последният носител на гривната на 2022 World Series of Poker в Bally's и Paris Las Vegas. Ангелов казва, че е новобранец в покера. “Играя покер само от няколко месеца. Не знам как да го обясня. Чувствам се невероятно”, казва той. Българинът спечели $200 000 от турнир по покер в Лас Вегас По време на играта не е липсвал екшън и напрежение в нито един момент. Турнирът е започнал със 102-ма участници, а само след 4 часа са останали 24. На финалната маса напрежението е нараснало още повече и всяка ръка при раздаването е била решаваща.
“През цялото време се чувствах перфектно и знаех, че ще спечеля турнира”, споделя Ангелов. “В началото бях с малко чипове, но това не означава нищо. Трябва да вярваш, да уцелиш правилните моменти и това е.” Ако започнеш да се притесняваш, няма как да успееш. Просто трябва да се наслаждаваш на всяка минута”, смята победителят. Ангелов почти през цялото време е слушал музика в слушалките си и е мислил за специалните хора в живота си. Посочвайки татуировката на ръката си, Ангелов споделя нейното значение: “Това е брат ми. Той почина преди седем години. Обичам да играя покер, не съм професионалист, но той би ми казал сега  “покер машината”. Преди повече от два месеца загубих и майка си. Това е за брат ми и майка ми. Аз знам, че те двамата са тук до мен.” Българинът спечели $200 000 от турнир по покер в Лас Вегас Ангелов каза, че гривната от турнира ще дари за благотворителна кауза.