Звездата от "Хари Потър" Даниел Радклиф потвърди, че очаква първото си дете с дългогодишната си партньорка Ерин Дарк.

38-годишният Радклиф и Дарк са заедно повече от десетилетие, след като за първи път пресичат пътищата си, докато снимат на снимачната площадка на "Kill Your Darlings" - драматичен / романтичен филм за бийт поколението - през 2013 г.

Радклиф играе ролята на мрачния поет Алън Гинсбърг, а Дарк се появи в ролята на Гуендолин.

"Не бих искал слава за детето си", споделя Радклиф в интервю преди няколко месеца. "Филмовите декори са прекрасни места. Много от времето може да бъде прекрасно за децата, но наистина това е страната на славата, която трябва да се избягва на всяка цена. "

Говорител на актьора потвърди новината за щастливата новина на Радклиф на 25 март, съобщава "Мирър".

Източник, близък до двойката, също разкри: "Даниел и Ерин не биха могли да бъдат по-щастливи. Те са абсолютно развълнувани и нямат търпение да станат тричленно семейство."

Радклиф става известен на 12-годишна възраст, когато през 2001 г. се снима в ролята на очилатото момче магьосник в "Хари Потър и философският камък". Неотдавна той изпълни главната роля във филма "Weird: The Al Yankovic Story", който излезе на екран миналата година.

Биографичният филм проследява живота и кариерата на комика Weird Al Yankovic, който печели слава с комични версии на класически песни.