Welcome to Bulgaria - Любка Гечева е служител на МВР от 2010 г. Работила в Трето и Шесто районно. 

За Любка се твърди,

че е помагала на Димитър Любенов, причинил катастрофата на Околовръстното в София. При инцидента загина 64-годишен французин, а други двама бяха ранени.  По непотвърдена информация, минути преди инцидента, Любка и нейният колега спират дрогирания Любенов, взимат му 200 лв. подкуп и го пращат да си ходи. Страшното идва после. Според очевидци полицаите от патрулката стават свидетели на страшната катастрофа от локалното и опитват да изчезнат на заден ход. Гечева и Малински не съобщили за катастрофата. Изчакали пристигането на техни колеги, чак тогава се появили на мястото на инцидента.

Михаил Главчев е един от свидетелите

на катастрофата, който помага на пострадалите. "Видях полицаите, за които говореше вътрешният министър." Главчев си спомня, че полицайката му е направила особено впечатление. "За мен поведението беше много непристойно. Не може униформен служител да се държи по този начин при престъпление. То не беше разговор - беше фамилиарничене, потупване, кикотене.

Любка е била и преди

разследвана от МВР, припомня "24 часа". Случаят е от 2018 г., тогава разследването е заради топлата и връзка с Йонко Иванов. Любка е била командирована в Слънчев бряг. Мъжът е арестуван там с пико, а впоследствие осъден на година и четири месеца затвор. През вечер Йонко качвал снимки във Facebook с полицайката. Тя не е писала докладни записки за контакта си с криминален контингент, въпреки че е длъжна по закон. Йонко парадирал из курорта, че полицайка му е гръб и го пази. Не е споменавал обаче, че става дума конкретно за Гечева.

Две наложени наказания

има Любка Гечева, но е награждавана многократно. Вероятно е имало за какво - вижда се, че е модел на достоен и дисциплиниран човек на реда. Точно такива, каквито в България явно се търсят и лансират.  Софийската градска прокуратура отказа да задържи двамата полицаи, за които има съмнения, че са помагали на Любенов, но стана ясно, че Любка е отстранена от длъжност. От МВР имат опит с полицайки, които поддържат топли връзки с криминално проявени.

След случая със Семерджиев

и Симона Радева, това е като дежавю. Симона Радева размахваше белезници на видеоклипове в социалните мрежи, а Любка размахва пендари. Едната демонстрираше лоши погледи, а другата демонстрира завидни умения по кючекчийство. "Събери борците, че един досажда" -  текстът на песента от клипа на Симона може да бъде засенчен от този на Любка - “welcome to Bulgaria”. Да, welcome to Bulgaria, за да видите какъв е профилът на един съвременен полицай у нас.