Чувствата като кипнат и спирка няма. Откакто 82-годишната британска пенсионерка Айрис се ожени за 36-годишния египетски инженер Мохамед Ибрихам, любовта им е на път да стане по-пословична от тази на Ромео и Жулиета, още повече, че върви къде по-добре – вместо заровена в гроба, оплетена между чаршафите.

Двамата се запознаха във Facebook през 2019 година и се ожениха през ноември 2020, но трябваше да изтърпят изпитанието на едногодишната раздяла, докато британския Home office (министерството на вътрешните работи) проучи доказателствата за връзката им и финансовото състояние на Мохамед, преди да му даде съпружеска виза.

Фактът, че Айрис живее в бунгало, запушва завистливата уста на онези, които видяха във връзката им брак по сметка. [caption id="attachment_476270" align="aligncenter" width="1075"] Сн: Instagram[/caption] Миналият месец щастливият младоженец най-после се добра до бунгалото на булката в Weston-super-Mare и, както стана ясно от техните изявления, двамата се заели да наваксват на миндерчето за принудителното едногодишно тръпнене. Двамата прикарах Коледа много празнично. Още през месеца Айрис издаде пред Closer magazine, че на коледния ден ще се търкалят в чаршафите с младежа. Можело, значи, Дядо Коледа да прави истински подаръци, вместо пуловерчета и чорапки. Мохамед и аз ще се търкаляме в леглото. Ще направим почивка за речта на кралицата, но после можете да ни намерите под чаршафите“ - каза Айрис. Хубаво е, че са предвидили почивки, съвсем без паузи нещата граничат с полово изстъпление. Long live the Queen. Баба Айрис сподели, че сексът с инженер Ибрихам е „като никой друг преди“, което си е потвърждение на правилото, че хубавите работи бавно стават. И заради чакането, и иначе. Преди Мохамед тя не била правила секс от 27 години и през първата страстна нощ се чувствала „като че ли съм отново девствена“.Беше толкова приятно – каза Айрис – за първи път така се наслаждавах на правенето на любов.“ Щастливите младоженци пускат крипчета в YouTube от своето ежедневие. Без креватната част, разбира се. Коментарите са много подкрепящи и хората се радват на влюбените. Има съвети към Мохамед да пази свата прекрасна лейди.