Казвам се Нели Клисуте, латвийка съм по народност, на 42 години. От 2 години с моя съпруг живеем в северните предградия на Палатайн. Аз и мъжът ми имаме постоянна работа, но поради това, че изплащаме скъпа къща и автомобили, нямаме медицинска застраховка. Преди около 2 месеца и половина неочаквано ми се явиха здравни проблеми, а именно много чести болки в областта на черния дроб и жлъчния мехур. Чревното възпаление, което си имам от доста години, започна да ме тормози отново. Появиха се силни болки ниско в корема и даже през нощта. Забелязах кървави следи, когато ходя в тоалетната. Получих и парене при уриниране. Това ми състояние  започна да ми пречи и да работя. Тръгнах по прегледи и изследвания. Направиха ми основни  кръвни изследвания, също на урината. Доктор - специалист по чревни заболявания, ме прегледа. Заключението беше: стеатоза на черния дроб, камъни в жлъчния мехур с хронично възпаление, хронично чревно възпаление и полипозни образувания в дебелото черво. Докторът ми заяви, че положението е сериозно и трябва активно лечение. За полипите в червата ми препоръчаха да се запиша за колоноскопия и отстраняване (изрязване) на полипите по време на упойката. За камъните в жлъчката ми предписаха строга диета. Докторът ми обясни, че причината за силните чревни болки ниско в корема са полипозните образувания и хроничното възпаление. Според него единственото възможно лечение е колоноскопия и оперативно премахване на полипите. Проблемът беше, че тази процедура струва поне $3,400 плюс медикаменти за около $4,000. А аз нямам никаква медицинска застраховка. Бях много разочарована, отчаяна и просто не знаех какво да правя...

Оплаках се на мои приятелки. Оказа се, че една от тях от осем години познава българския натуропат г-н Вълчев и е провеждала успешно лечение по неговите методи за същите проблеми като мен. Имала е също чревни полипозни образувания. Тогава с негова помощ е избегнала операция за полипи и за големи яйчникови кисти също. Тя горещо ми препоръча да го потърся.

Свързах се с него. Показах му всички мои изследвания и обясних оплакванията си. Подчертах, че моите доктори ми препоръчват неотложна колоноскопия с упойка за премахване на полипите. Г-н Вълчев ме увери, че съществуват други  натурални и органични екстракти и вещества, които ще ми помогнат, без да има риск за увреждане на черния дроб. Той ми показа благодарствени писма на пациенти със същите заболявания като моите. Те описваха какво лечение са провели и че са получили отлични резултати. После това е било потвърдено с медицински тестове и съответни прегледи. Това беше достатъчно, за да ми вдъхне доверие. Реших да започна веднага лечението.

За първите 3 седмици г-н Вълчев ми даде два вида екстракти американско производство, ензимни  таблетки и специални  компреси за черния дроб. Даде ми инструкции да спазвам диета. Започнах още на следващия ден. Както ме предупреди, след 6 -7 дни ми се появиха леки спазми в червата. Започна процес на изчистване на токсичните вещества. Това продължи още 13 дена. След това болките в корема напълно спряха. По същество още след 10-11 дни престанах да се събуждам нощем поради болки. Нямаше нужда да пия болкоуспокояващи таблетки. Болките от жлъчката намаляха съвсем докъм 15-ия ден. След 24 дни от началото на лечението за моя изненада главоболието ми толкова намаля, че почти го забравих. Да, за мен и моя съпруг това беше много приятна изненада. Такова подобрение за около 25 дни! При второто посещение при г-н Вълчев той ми направи ехографски тест на неговата апаратура и отбеляза подобрение за черния дроб. Също посочи, че жлъчните камъни са намалели с около 85 процента. Даде ми натуропатични таблетки и екстракти за следващите 24 дни от лечението. За момента почти нямах болки ниско в корема и спря напълно подуването на червата ми. Г-н Вълчев ми каза, че ми трябват още около 23-25 дена, за да изчезнат полипите от дебелото черво. Доста ентусиазирана аз продължих  лечението още около месец. Главоболието съвсем изчезна. По-рано главата ме болеше през 3-5 дни, а сега - един път за 20 дни, и то за 15 минути.

Към края на лечението отслабнах около 4-5 килограма, без да съм гладувала. Г-н Вълчев отбеляза, че този допълнителен ефект се е получил, защото успяхме да изчистим излишните мастни отлагания в черния дроб и така се е засилила обмяната на веществата. Наистина постигнах отлични резултати за кратък период от време, и то без никакви синтетични лекарства или антибиотици, които често дават сериозни  странични ефекти и усложнения. Сега се чувствувам много енергична и освободена от всякакви болки. Също, без да се надявам, отслабнах с около 4-5 кг. Благодаря сърдечно на моя терапевт г-н Веселин Вълчев. За мен той е незаменим!

 Neli Klisute  226 N. Hicks Rd,  Palatine,  IL