Когато обичаш някого, искаш да бъдеш колкото е възможно по-дълго с него, особено в моменти, когато сте разделени на километри един от друг по някаква причина. Няма по-лесен начин двама влюбени да поддържат връзка помежду си от това приложение. За тази цел ето кои са най-подходящите приложения за влюбени двойки. Те освен че ще ви държат в постоянен контакт, ще ви помогнат и да се опознаете по-добре. 

1. Simply Us

Това забавно малко приложение върши страхотна работа. То организира живота ви заедно. Ако вие и вашият партньор често попадате в глупави ситуации, в които сте забравили за среща, двамата сте направили резервация за един и същи филм или просто и двамата сте закупили мляко, имате нужда от това приложение! То ви помага да създадете общи списъци със задачите си, списъци с хранителните продукти, които трябва да се купят и дори да обменяте снимки и текстови съобщения.

2. Couple

Това приложение ще ви помогне да направите спомените си вечни! Позволява да провеждате разговори, да обменяте текстови съобщения, да изразявате настроението и чувствата си с видео, аудио, драскулки, сладки стикери и дори с ваши снимки, които можете да настроите да изчезнат в рамките на определен период от време.

3. WhereAreYou 

Позволява да откривате хора, чрез текстови съобщения. На телефона на човека, който искате да откриете, не е нужно да бъде инсталирано WhereAreYou. Това приложение е много полезно в случаите, когато сте в непознат град сами и сте се загубили. В такива моменти кой най-добре може да ви помогне, ако не половинката ви.

4.  Between

Няма по-удобен набор от функции, които дават възможност на двама влюбени да се радват един на друг от приложението Between. То ви дава възможност да създадете великолепно оформено интимно пространство, където да съхранявате и да споделяте свои снимки, гласови съобщения, сладки стикери и анимирани емотикони. Приложението достигна 1 милион изтегляния само в рамките на една година след стартирането му.

5. Avocado

Приложението Avocado ви дава възможност да си сътрудничите и да общувате лесно за нещата, които ви се случват през деня. Независимо дали сте в една и съща стая, или ви делят континенти това приложение ви помага да останете свързани по всяко време и навсякъде и да изпращате купища прегръдки и целувки през цялото време!

6. LokLok

Това приложение ви дава възможност да общувате с любимия си човек дори от заключен екран. Може да изпращате бележки, рисунки и снимки, за да зарадвате или съобщите нещо на любимия.