Райън Гослинг заяви, че неговият герой Кен преживява много трудни моменти в предстоящия филм "Барби". 41-годишният актьор се снима с Марго Роби в ролята на известната кукла в предстоящия филм и разкри, че Кен преживява по-тежки времена от неговия герой на издирван шпионин във филма на Netflix "Сивият човек", тъй като няма пари и дом.

Райън заяви пред Entertainment Tonight:

"Мисля, че животът на Кен е дори по-труден от този на "Сивият човек". Кен няма пари, няма работа, няма кола, няма къща. Преминава през някои ужасни неща".

Звездата от "La La Land" отказа да каже подробности за филма, като слуховете предполагат, че Марго и Райън се оказват изгубени в реалния свят като Барби и Кен. Той каза:

"Нямам търпение хората да видят филма. Това е всичко, което мога да кажа. В противен случай Mattel ще дойдат и ще ме закопчаят".

Райън участва в "Сивият човек" в ролята на наемника на ЦРУ Корт Джентри/Сиера Сикс, който е преследван от екип от правителствени наемни убийци, когато се прочува, и беше изумен от количеството усилия, които са били необходими, за да оживее героят му на екрана.

Той обяснява:

"Това, което не осъзнавах, беше колко много хора са необходими, за да се създаде един успешен екшън герой”.