Порноиндустрията не попада под съществени регулации, затова и не бе официално затворена, когато започна пандемията. Спирането на снимки бе повече жест на учтива солидарност, защото е очевидно, че когато бизнесите и ресторантите са затворени, не е най-добрият момент да снимаш групов секс. Това смята порноактрисата Роми Рейн, която разказа пред „Инсайдър“ как се справя професионално по време на пандемията (тук със съкращения).

32-годишната Роми е смятана за ветеран в бранша.

Първоначално, на 19 години, е започнала с голо моделстване и танци и й харесало дотолкова, че станала екзотична танцьорка в клуб в Лос Анджелис. Там научила колко е важен контактът и разговорът с клиента, което впоследствие много й помогнало.

С хард порното започнала на 25, като това се смятало за късно начало. Има неща, които не позволява, като да бъде провесвана във въздуха или да й удрят шамари през лицето. Роми си е съставила списък с 20-30 порноактьори, с които обича да работи. [caption id="attachment_348997" align="aligncenter" width="687"] Сн: Instagram[/caption] Въпреки че, по собствените й думи, вече е смятана за дива в порноиндустрията, тя взема мерки да се пази и отдава дължимото на движението #MeToo и социалните медии, които дадоха възможност на жените да казват „не“ по-често и направиха порноиндустрията по-безопасна. [caption id="attachment_348998" align="aligncenter" width="629"] Сн: Instagram[/caption]

Звездата разкри, че в порното актьорите нямат дългосрочни приходи от филмите, освен ако не притежават дял в продукцията, а 95% от тях нямат такъв.

Според Роми Рейн момичетата пред уеб камерите са задали нова тенденция, доказвайки важността на предлаганото съдържание, а пандемията е дала възможност на хора като нея да се утвърдят като автори на привлекателна забавно съдържание.

[caption id="attachment_348999" align="aligncenter" width="594"] Сн: Instagram[/caption]

„Имам свой уебсайт за възрастни и съм брандов посланик на Cam4. Присъствам също в Pornhub, OnlyFans, MiniVids, Clips for Sale. Аз сам шоу от един човек, когато става дума за създаване на материали: сама си филмирам, редактирам и качвам онлайн материалите“ - казва Роми.

[caption id="attachment_349000" align="aligncenter" width="584"] Сн: Instagram[/caption]

Тя е категорична, че нейното тайно оръжие за развличане на възрастни е дарбата да разговаря.

„Обичам да си бъбря, а

завоалираният „мръснишки“ разговор

определено изисква добри умения и креативност“ - казва звездата.

Професията й не се практикува без разходи. Актьорите трябва да бъдат отговорни и да си пращат за пълен набор изследвания на кръв и урина на всеки 14 дни, за да е сигурно, че са здрави. Това струвало 165 долара и не се покривало от застраховките. [caption id="attachment_349001" align="aligncenter" width="692"] Сн: Instagram[/caption] „Отговаряме и за гардероба си. Един мъж може да излезе в дузина сцени с една и съща риза, но жената трябва да е от глава до пети различна, така че имаме много повече разходи“ - каза Роми.

Преди пандемията средният работен ден изглеждал така: рано ставане за душ, бръснене и сресване. След пристигане на мястото за снимки има да се попълнят документи, после обикновено тя се гримирала. След това се правят статични снимки на секс сцени. Филмираните сцени са „много технични“ и всяка поза трае 2-5 минути.

[caption id="attachment_349002" align="aligncenter" width="714"] Сн: Instagram[/caption]

„После има още снимки и накрая показваш документ за самоличност пред камера, като обявяваш, че си изпълнявала ролята си по своя воля и отношението към теб е било честно“ - разкрива Роми.

Плаща се твърда цена на сцена. Жените получават малко по-добри пари -  700 до 3 000 долара, в зависимост от това какво се прави, но пък мъжете могат да работят повече, защото има много желаещи жени.

[caption id="attachment_349003" align="aligncenter" width="624"] Сн: Instagram[/caption]

Работата е физически трудна за мъжете, но ако могат да се „показват“ навреме и да издържат дълго. Тяхната кариера продължава по-дълго от средната за порноактрисите, която е около 5 години.

С пандемията нещата са се променили. Роми разкри, че за 6 месеца пред уеб камерата и в OnlyFans е направила повече пари, отколкото за първата си година на активни снимки по 5 дни седмично.

[caption id="attachment_349004" align="aligncenter" width="559"] Сн: Instagram[/caption]

Сега и работното й време е по-гъвкаво, може да работи по цял ден, но може и да си вземе почивка.

Месечният ми доход е шестцифрен и какви точно ще са тези цифри наистина зависи от мен“ - казва ветеранката в бранша.

Тя смята, че пандемията е направила клиентите още по-жадуващи за ново съдържание по всяко време на денононщието. Те са притеснени и отегчени и искат да отвличат мислите си от положението в света.

[caption id="attachment_349005" align="aligncenter" width="529"] Сн: Instagram[/caption]

Роми Рейн е сигурна, че порноиндустрията ще се завърне, но не знае кога. Тя приведе като аргумент, че около една четвърт от търсенията на потребителите на мобилен интернет са за порно съдържание.

„Милиони хора ползват дневно нашето съдържание и макар че всички ние сме третирани като „онази, която не бива да се споменава по име“, хората ни знаят и ни харесват“ - казва Роми.

Тя е сигурно,че е права, защото иначе не би имала работа.