Смразяваща история на една жена. Същински филм на ужасите. Тя е намушкана с нож, увита с тиксо и погребана жива. Автор на това зверство е нейният съпруг. Тя се казва Янг Сук Ан и е на 42 години. Живее в Лейси, предградие на Сиатъл. 53-годишният Чае Кьонг Ан е нейният съпруг. И нейният гробокопач. И пишман убиец. Нещата в семейството явно куцали и то е било в процес развод. Били вече разделени. Неофициално. Мъжът рядко идвал в дома им, колкото да си изпере дрехите. И не пропускал да каже на "изгората" си, че "по-скоро би я убил, отколкото да й даде парите си за пенсия". Различни нрави. Почти балкански, но презокеански и с лек азиатски привкус.

Неделя е, 16 октомври. Към обяд Чае Кьонг се появил.

Може би е ден за пране.

Тук историята и полицейският доклад мълчат. Напрежението ескалирало. Чае изчакал съпругата му да отиде в спалнята. И тогава ударил неговият час. Повалил я с един удар и я завързал с тиксо. Цялата била увита. Янг Сук по чудо успяла да се обади на 911 чрез смарт часовника си и да изпрати спешно известие на дъщеря си. Но това не я спасило от последвалия ужас. Завлачена и качена във вана на господин Ан. Планът му включвал кратко пътуване до близката гора. Били на тихо и спокойно място. Идеално за изверга, за да изкопае гроб за бившата си любов. Преди да я погребе, той я наръгал в гърдите. А после хвърлил тялото в дупката. Всичко било свършено. [caption id="attachment_730344" align="aligncenter" width="1286"] Сн: полиция на Лейси[/caption] Тя останала там с часове. Заровена жива. Но жадна за още живот. Готова да се бори. Янг Сук успяла да се освободи и да излезе от гроба. Ванът още бил там и тя хукнала да бяга, се казва в полицейския доклад. След половин час жертвата стигнала до къща. И до своето спасение - 911. Скоро униформените били на място и

заловили Чае Кьонг...някъде там, в гората.

Междувременно полицията в Лейси получила първия сигнал на жената, но било късно. Заварили празна къща и следи от борба. Чае Кьонг Ан е изправен пред обвинение в опит за убийство първа степен, отвличане първа степен и нападение първа степен, макар че обвиненията още не са му предявени официално. Янг Сук поискала той не бъде пускан под гаранция. "Много ме е страх за живота. Страх ме е, че ще ме убие пак, ако излезе на свобода", гласи изявление от нейно име, разпространено от адвоката й.