Когато започвахме BG VOICE, си представях как всяка седмица в продължение на години ще трябва да съм ангажиран с този вестник. И се чудех на търпението, издръжливостта и желанието, с което други в този бизнес го правят. 4 години по-късно вече знам кое ни дава сила. Удовлетворението от това, че сме успели да помогнем и да информираме нашите читатели. Особено на толкова километри от Родината. Сигурно ви звучи като клише, но когато знаеш, че си помогнал на някой да пребори бюрокрацията в Илинойс и да си вземе шофьорската книжка, за която е чакал месеци, или пък, че е успял да намери по-добри финансови решения за бъдещето на семейството си, тогава удовлетворението е огромно. Репортерите и колумнистите на BG VOICE всяка седмица търсят теми, които да са полезни за вас, нашите читатели. Предлагат ви също важните, интересни и забавни новини. Защото животът е пъстър.

Днес съм горд, че BG VOICE безспорно е най-успешният вестник, издаван в Америка. Тиражът ни превъзхожда общия тираж на конкурентите ни поне два пъти, а страниците ни са предпочитаното място за реклама. И всичко това е възможно благодарение на вашия интерес и подкрепа. За нас това е удоволствие и привилегия, за които сме ви благодарни.

В първата си колонка преди 4 години написах, че се надявам BG VOICE  да бъде нов модерен вестник, който да се превърне в силен български глас толкова далеч от Родината. Мисля, че с общи усилия това отдавна е факт.

На този рожден ден гледаме в бъдещето и много нови планове, които имаме за вашия вестник - от още страници и по-голям формат до повече видео и всекидневни новини на сайта www.BG-VOICE.com.

Едно се надяваме да остане непроменено - вашата връзка с нас. Имейлите, съобщенията във Facebook и телефонните ви обаждания правят BG VOICE толкова интересен.

От мен и от името на целия екип - благодаря ви за тези 4 страхотни години на доверие!