Обвиненият за катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев, не си спомня части от инцидента.

Това заяви пред камерата на NOVA адвокатът му Венцислав Фоти. За пръв път след катастрофата прогозори и самият Пантелеев. Той се извини и заяви, че случилото се е трагедия.

Междувременно нови факти излязоха около катастрофата. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е отнел шофьорската книжка на обвинения мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и забрана да напуска страната, твърдят източници на NOVA. Кожухаров обаче заяви, че физически шофьорската книжка на обвинения мъж е взеета веднага след инцидента.

Днес самият Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, но по друго обвинение. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на наркотици.

Днес изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на свобода с подписка Начо Панталеев. През изминалата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвиняем.