31-годишен мъж с татуировка на лицето в стил Майк Тайсън е обвинен за сексуално насилие през 2016 и 2019 година. 

Исла Брайсън е подсъмата,

Той се появи за първи път на подсъдимата скамейка през юли 2019 г. като Адам Греъм. В момента подсъдимият приема хормони и му предстои операция за завършване на смяната на пола. Брайсън твърди, че има проблеми с пола от четиригодишна възраст. "Винаги се мотаех с момичетата и винаги се гримирах", каза на съдебните заседатели Брайсън. Обвиняемата обясни, че започнала прехода от мъж към жена едва през 2020 г., след повдигнатите обвинения за изнасилвания на жени, които обаче отрича. Брайсън заяви на съдебните заседатели, че всеки един сексуален акт е бил по взаимно съгласие, пише DailyMail.

Министърът Ръсел Финдли заяви:

"Този изнасилвач реши, че вече не е мъж само след като се яви в съда по обвинение в изнасилване. "Това е напълно перверзна ситуация, при която някой, който казва, че се идентифицира като жена, но е използвал мъжкия си полов орган, за да изнасили две уязвими жени.”

Първата жертва на Брайсън си спомня,

че многократно е заявявала "не", но въпреки това Брайсън я е изнасилил. Двамата са се запознали в сайта за запознанства Badoo.Втората жена е била изнасилена в апартамент малко преди да гледат филма Mean Girls.  Жената си спомня: "Казах му да спре, а той не го направи, продължаваше. Тогава затворих очи и го оставих да прави това, което искаше."