Студентка е обвинена за това, че е принудила мъж да прави секс с нея и му оставила забележителен любовен печат - синина на врата.

На сутринта, след тежката вечер,

Имоджен Брук, 30-годишната студентка, дори прави снимка на синината, която изглежда така, все едно се е опитвала да го души. Освен това, тя я изпраща на любовника, който малко по-късно подава обвинения срещу нея. Мъжът и жената имат огромна разлика в килограмите. Той тежи доста по-малко от Брук и твърди в съда, че тя направо “го е приковала”, за да правят секс. Той обяснява, че жената е била “възбудена” и не е приела “не” за отговор, след което се качила върху безпомощната си жертва. “Този инцидент ме остави в шок и ме накара да забия поглед в стената”, разказва мъжът. 

От своя страна,

Брук отрича да е карала човек да участва в сексуална активност без съгласие. За съдебните заседатели е ясно, че има погрешно схващане, че жертвите на сексуални престъпления винаги са жени. По време на показанията в съда, мъжът разказва: „Спомням си цялата нощ. Помня го, защото не мога да го избия от главата си” и пояснява за сутринта на следващия ден: “тя ми изпрати моя снимка - заспал и със синина на врата.” „Тя хапеше врата ми. Това се случи, докато тя беше върху мен, когато ме притисна тя хапеше врата ми в същото време.” Мъжът отрича да е дал съгласието си за любовната захапка. 30-годишната жена обаче е категорична, че всичко се е случило по желание и на двамата. Делото продължава да се разглежда.