Мадона, която навърши 65 години миналия август, се раздели с приятеля си, 30-годишния треньор по бокс Джош Попър след едногодишна връзка.

Както пише The US Sun за Джош и Мадона е било трудно да намерят време един за друг напоследък поради турнето Celebration на певицата. „Мадона почти не виждаше Джош няколко месеца, защото графикът й беше много натоварен.

Всичко просто изчезна“, каза източникът пред изданието, отбелязвайки, че няма враждебност между бившите любовници и те все още се държат добре един с друг:

„В момента връзката им не изглежда възможна, те са охладнели един към друг, но са останали приятели".

В същото време през март Мадона беше видяна да аплодира Попър на боксов мач в Ню Йорк.

За връзката между певицата и спортиста стана известно миналата година – те се срещната, когато Джош тренираше Дейвид, осиновения син на Мадона. Някои медии пишат, че този роман е просто трик за популяризиране на фитнес клуба на Попър. Така или иначе, спортистът често се появяваше на публични места с поп дивата, дори пътуваше с нея и участваше в нейни концерти.

Преди Джош Мадона излизаше с 23-годишния манекен Андрю Дърнел. Тя се раздели с него на фона на „криза на самочувствието“ - тогава Мадона беше особено често критикувана онлайн за външния си вид.