Предстоящото световно турне на Бионсе очевидно екзалтира феновете предварително, ако се съди по огромното търсене на билети в платформата на Ticketmaster. Компанията предупреди, че много почитатели на певицата може да имат големи трудности да си намерят билети за нейните представления поради огромното търсене, превишаващо наличностите осем пъти. "Търсенето от феновете вече надхвърля броя на наличните билети с повече от 800%, въз основа на регистрационните номера в градовете от група А", се казва в изявлението на разпространителя, "Очаква се много заинтересовани фенове да не успеят да получат билети, тъй като търсенето драстично надвишава предлагането." За предстоящото световно турне "Renaissance" на Бионсе, Ticketmaster вече въвежда следните мерки:

  • Поетапни продажби на билети;
  • Използване на неговата технология "Проверен фен" за избягване на ботове и предоставяне на кодове за достъп за закупуване на билети чрез лотария;
  • Прозорци за време за регистрация, които варират според местоположението.
След бъркотията с продажбите на билетите за турнето на Тейлър Суифт мнозина се питат дали компанията - разпространител си е научила урока и дали новите мерки ще предотвратят нов хаос при такова огромно търсене. Бионсе ще започне световното си турне в Швеция през май, с планирани последващи спирки в Европа, Канада и Съединените щати. Съобщението за турнето, направено в сряда, дойде дни преди наградите "Грами" в неделя. Бионсе, най-награждаваната жена в историята на "Грами", с 28 спечелени награди, може да счупи рекорда на покойния унгарско-британски диригент Георг Солти за най-много спечелени награди, ако спечели още четири. Тя е номинирана за девет награди на церемонията за 2023 г., включително за "Албум на годината", "Запис на годината" и "Песен на годината".