ОВЕН

Денят ще премине за вас под знака на разкриването и разчистването. Това означава, че може нещо скрито да излезе наяве, нещо неясно да се изясни. Може да ви се разкрие някаква информация, който ви е нужна, да добиете знание, което сте търсили, или да ви осени идея. Ако вие пазите някаква тайна обаче, знайте, че има вероятност тя да се разкрие. Всичко онова, което осъзнаете, разберете или изровите от собствения си вътрешен свят, може да ви подтикне към разчистване на стари неща и към довършване на проекти и процеси, които сте започнали в миналото.

ТЕЛЕЦ

Зелена светлина да започнете нови проекти ще имате през следващите седмици – ето защо днес ще е моментът да се освободите от онова, което не ви е нужно, и да довършите онова, което смятате за ценно и важно. Ще имате достатъчно енергия и ентусиазъм да го направите, така че не бездействайте и не отлагайте. Има обаче известна вероятност да сте напористи и нетърпеливи, което може да доведе до проблеми във взаимоотношенията и дори до инциденти, които вие сами ще сте предизвикали.

БЛИЗНАЦИ

Не си навличайте проблеми и бъдете по-търпеливи към околните. През деня е вероятно при определени обстоятелства да бъде разкрита някоя ваша страна, която по-рядко показвате. Ако например се имате за разсъдливи и практични, нищо чудно сега да се покажете раними и емоционални. Ако по принцип сте склонни да правите компромиси, сега може да се проявите като егоистични или дори да се опитате да доминирате. Възможно е някои от вас да изпитат леко смущение от своите прояви или да се изненадате от себе си, но това е нормално.

РАК

През днешния ден превес над разума ще вземат вашите инстинкти, копнежи и чувства. Добре е да наблюдавате душевното си състояние и да се съобразявате повече с него във всекидневието си. Ако имате нужда от уединение, намалете срещите и социалните си контакти. Ако работата ви идва много, почивайте повече. Ако не го направите, нищо чудно в един момент да започнете да нервничите и да упреквате околните за това, че изискват твърде много от вас.

ЛЪВ

Има вероятност през днешния ден да удряте на камък в работата или да не успявате да се разберете с близък човек за нещо важно. Не се тревожете и не притискайте никого – към края на деня положението ще започне да се оправя. Нервното напрежение обаче може да ви дойде в повече и нищо чудно чувствителността ви да се изостри. Ето защо по възможност избягвайте да общувате с хора, които ви натоварват, не мислете прекалено много за проблеми - особено за такива, които не успявате да разрешите, и разпускайте повече по приятен за вас начин. 

ДЕВА

През днешния ден ще попадате в ситуации, в които или ще спорите с някого, или ще ви се налага да отстоявате собственото си мнение. Дори по принцип да сте уравновесени и спокойни, сега ще се палите по-лесно. Може да се втурнете да оправяте някаква несправедливост или да защитите човек, който според вас е прав. За да се възползвате конструктивно от астрологичните влияния, влагайте енергията си, за да възстановявате мира и разбирателството в семейните и служебните взаимоотношения, а не за да подклаждате нови спорове.

ВЕЗНИ

Едва ли ще успеете днес да стоите настрана от хората и техните проблеми, но може да не се въвличате прекалено много в тях. Ако се занимавате с това кой какво е казал или направил, ще изгубите ценна енергия и нищо чудно да не остане нищо за собствените ви цели и задачи. Бъдете внимателни, когато шофирате, и стойте настрана от агресивни хора, защото има риск да си изпатите. През деня една ситуация бързо може да стане напечена, така че опитвайте да запазвате хладнокръвие. В следобедните часове на деня ще можете успешно да започнете нов работен проект или да правите промени, касаещи професионалния ви живот.

СКОРПИОН

Вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми, днес ще мислите малко повече за себе си и ще изпитвате потребност да правите това, което душата ви иска. Продължавайте в този дух – дошъл е моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Тези от вас, които сте се посветили на творчески дейности, ще сте във вихъра си – ще имате чудесни идеи и ще търсите пътища да ги реализирате.

СТРЕЛЕЦ

За разлика от други дни, когато сте били колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Може спокойно да проявите по-голяма смелост и ако се стремите да реализирате конкретна цел, да действате. Не бъдете срамежливи и отстоявайте позицията си, защото в противен случай има вероятност някой да започне да взима решенията вместо вас и после да съжалявате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-голям шанс има да се почувствате доволни от себе си. Ще сте спокойни и уверени в себе си.

КОЗИРОГ

Застоят от вчера минава на заден план, за да даде шанс на нови неща да се появят в живота ви и в обществото, където живеете. Напрежението, което ще възникне в някои ситуации, ще е свързано предимно с пари или със сблъсък на интереси. Днес ще бъде важно да се предпазите от глупави и прибързани действия, които могат да доведат до неприятни грешки или загуби. Успеете ли да се съхраните от тях, ще можете да си осигурите един благоприятен ден за развитието на вашите планове.

ВОДОЛЕЙ

Динамиката на събитията ще е голяма, но вие се опитайте да действате разумно и да не претупвате задълженията си. Идеите, които ще ви споходят днес, не са случайни. Дайте си време добре да ги обмислите възможността за тяхното реализиране. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Може би няма да получите парите, които очаквате, и това ще ви направи нервни и сприхави. Затова пък до вас има хора, които ви обичат и ви подкрепят със съветите си.

РИБИ

Денят е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви ангажименти. Общуването с любимите хора ви носи радост. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави. В сутрешните часове на деня избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни.