Българка беше арестувана в Лас Вегас след катастрофа в малките часове на вторник, в която нейният спътник вероятно няма да оцелее. Според властите алкохол и наркотици са вероятната причина за инцидента.

kristiana-dimcheva_30023-годишната Кристияна Димчева е загубила управлението на своя автомобил (2013-а) Volkswagen Jetta и се е блъснала в стена на Т-образното кръстовище на улиците Buffalo Dr. и W Tropicana Avenue.

С нея е пътувал 28-годишният Хосе Гомез-Лунарте, който е в критично състояние в University Medical Center в Лас Вегас. Според полицейския доклад лекарите се казали, че няма да оцелее с раните, които има. Той е получил наранявания в областта на главата и корема. Животът му се поддържа с помощта на апарати. "Той явно не е носил колан, защото го открихме сгънат под жабката", обясни серж. Ричард Стрейдър от полицията в Лас Вегас. "Тя беше прикована от колана за седалката, въздушните възглавници бяха излезнали."

Полицаите казват, че са открили голямо количество алкохол и наркотици в колата на Димчева и тя е отказала тест за алкохол. По-късно са й взели кръвна проба след съдебно нареждане.

Това не е първият сблъсък на Димчева със закона - наша проверка показа, че е арестувана поне два пъти по обвинения за домашно насилие. При единия от случаите отхапала ухото на бивше гадже. Последният арест е бил само преди месец - на 2 април т.г. Тогава гаранцията й е била от 15 хиляди долара кеш.

Кристияна Димчева е от София, идва в Щатите преди 4-5 години при майка си, която е известен брокер на недвижими имоти в Лас Вегас. Но българите в града разказват, че отдавна Кристияна има проблеми с алкохола и наркотиците, а Facebook страницата й изобилства със снимки от партита, на които може да видим все с чаша в ръка.

Изслушването за гаранция беше насрочено за сряда сутринта след редакционното приключване на BG VOICE. Развитието на случая ще следим на нашия сайт www.BG-VOICE.com.