Рапърът Рей Джей, бившето гадже на Ким Кардашиян, говори за изтекъл секс запис, който той и Ким са записали преди 20 години. Рей Джей, подобно на бившия съпруг на Ким Кание Уест, обвинява майка й Крис Дженър, че е инициаторка на записа като пиар трик, за да привлече вниманието към тяхното риалити шоу.

Рапърът записа емоционално видео в Instagram, в което заяви, че капката, която преляла чашата, бе появата на Крис Дженър в шоуто на Джеймс Кордън, където тя, преминавайки тест на детектор на лъжата, отговори на въпроса дали е замесена в изтичането на видеото в мрежата. Дженър каза „не“ и полиграфът регистрира, че тя казва истината.

Рей Джей в публикацията си обвини Дженър в лъжа и расизъм, като каза, че тя иска да го "погребе". Той също обвини полиграфиста в измама.

„Това, което се опитвате да ми причините, е почти нечовешко и мръсно до крайност. Това е просто расизъм. Греховно е да причиняваш това на някого. Мислиш си, че можеш просто да заблудиш хората и да ти се размине до края на дните ти”, каза той и обеща да съди за клевета Дженър и всички замесени в тази история за клевета.

Джей заяви, че целият този план първоначално е бил идея на Крис Дженър и той само се е съгласил с него. Дженър също го накарала да подпише договор. Освен това те заснели три видеоклипа, за да може Дженър да избере този, в който дъщеря й изглежда най-добре.

Рей Джей отбеляза, че Крис Дженър се опитва да създаде впечатлението, че цялата тази история е негова работа, а самата тя не е участвала в това.

„Твоите фенове вярват в твоята честност и искреност, но всичко е фалшиво и твоите сълзи са фалшиви. Играех своята роля, докато ти не започна да правиш всичко това”, твърди рапърът.

В същото време това, което го разстройва най-много, е, че тази история е стигнала до децата му: веднъж синът му, който по това време е на пет години, вижда реклама в една от игрите под формата на плачещ емотикон, изобразяващ рапъра, който каза: "Нов секс видео Ким."

По-рано тази история отново беше разказана от Кание Уест, който често се нахвърля в публикациите си си срещу майката Крис Дженър. Подобно на Рей Джей, той твърди, че майката е тази, която е задействала тази история и е използвала дъщеря си, за да рекламира семейното риалити шоу, добавяйки, че децата му "никога няма да бъдат снимани в секс видео".