Всички знаем кой е първоизточникът на целия проблем - това са управленците на българския футбол. Средният пръст, който показа вицепрезидентът на БФС снощи, обобщава цялото управление и цялото тяхно мнение за това, което се случва. 

Отговорността е на БФС. Незабавна оставка. Един от тях дори каза, че не знае защо тези хора са се събрали. Представяте ли си наглостта и глупостта, която извира от устите им? Ще се опитам от УЕФА да получа писмата и кореспонденцията, която са водили с БФС". 

Това обяви Димитър Бербатов пред bTV относно баталните сцени по време на протеста срещу БФС в четвъртък вечер.

"Изказах своята подкрепа за мирен протест. Аз бях там още в 17:00 ч., за да видя как се събират хората и да наблюдавам какво се случва. Исках да изпълня гражданския си дълг. Ние открито протестираме две години и половина срещу това, което се случва в българския футбол.

Видях безпрецедентно обединение на феновете, ЦСКА, Левски, Локо, Ботев, Черно море, Берое. Всички бяха там, за да протестират. Ако ги бяха пуснали на стадиона, тогава нямаше да се стигне до подобни неща. Те не протестират срещу отбора, а срещу ръководителите. Разбира се, всеки осъжда агресията, защото агресията ражда само агресия. Бой между феновете вътре в самия протест нямаше. Не съм видял. ЦСКА и Левски бяха рамо до рамо. След 18 години некомпетентност и довеждане на футбола до това ниво, можеше да се очаква нещо по-сериозно", допълни Бербатов.