Анджелина Джоли е излизала с двама различни мъже през последната година и има чувства и към двамата, разкри вътрешен човек каза пред In Touch Weekly.

Единият от мъжете е британският музикант, писател и активист Акала, който се е срещал с нея в чужбина многократно, а другият е композиторът от Бродуей Джъстин Левин. Той работи с нея по мюзикъла "The Outsiders" в Ню Йорк.

„Те са напълно различни мъже, но тя е влюбена и в двамата“, твърди вътрешният човек. Джоли се запозна с Акала на литературен фестивал в Ямайка миналия май, където беше с дъщерите си Захара и Шайло. „Освен че е физически привлечена от Акала, тя е привлечена от начина, по който той общува с децата й, защото това е много важно за нея. Те споделят интерес към обществената ангажираност и споделена страст към пътуване и откриване на различни култури. Измина много време, откакто „тя усети това привличане“, казва вътрешният човек, според когото те се виждат периодично през цялата година.

Тя също работи в тясно сътрудничество с Джъстин Левин. „Анджи абсолютно обожава Джъстин и те прекарват толкова много време заедно, че много хора смятат, че връзката им може да стане емоционална“, казва източникът. Според него актрисата е готова за връзка след тежък развод с Брад Пит, с когото все още урежда нещата. "Години наред Анджелина дори не мислеше за среща. Не само беше с разбито сърце и травматизирана от развода, но беше решена да се съсредоточи върху себе си, здравето си и децата си. Отне й много време, за да стигне до там, но Анджелина бавно се отваря за нови връзки".

Ако вярвате на вътрешни хора, Джоли има и друг претендент: медиите съобщиха, че 48-годишната актриса се среща с немския актьор Август Дил, който изигра Воланд във филма „Майстора и Маргарита“.

Актьорите бяха забелязани заедно на среща в Берлин, където звездата от Maleficent отлетя инкогнито. Те се срещнаха на снимачната площадка на филма на Куентин Тарантино Inglourious Basterds през 2008 г., където актрисата дойде да посети Брад Пит, а през 2010 г. те работиха заедно във филма Salt, където изиграха влюбена двойка.

Пит от своя страна излиза с дизайнерката Инес де Рамон. Романът им стана известен през есента на 2022 г. Това е първата сериозна връзка на актьора след развода му с Анджелина.