Дъщерята на Кичка Бодурова – Маги е учила в университета на Невада в Лас Вегас, където в сряда стана масова стрелба, а трима души бяха убити. Стрелецът също беше открит мъртъв. За щастие обаче тя се е разминала с убиеца буквално за 30 минути, тъй като е била на обяд с майка си, която живее и работи в Лас Вегас.

"Вчера тук в Лас Вегас се случи нещо, което шокира всички нас - в кампуса на университета имаше стрелба и жертви", разказва Кичка Бодурова във Facebook. Дъщеря й е свършила занятие в 11,15 в същата сграда, където след половин час е стрелбата, пишат от „24 часа“. 

"И уговорката ни да обядваме заедно я спаси от стреса, който преживяха стотици студенти, заключени в кампуса до късен следобед. А другата седмица са изпитите - още сме шокирани от случилото се... Боже, пази децата ни!", пише още певицата. 

Трима бяха убити при стрелба в кампуса на Университета на Невада в Лас Вегас. Стрелецът, който е бивш преподавател на 60 години, е убит от полицията. Източници от силите на реда са съобщили пред медиите, че е преподавал преди това в Джорджия и Северна Каролина и е кандидатствал за работа в учебното заведение, където се е разиграла трагедията.