Малина остави без дъх близо 300 българи на първия концерт от американското си турне в Тампа. Тя излезе на сцената в отлично настроение и напарви микс от най-големите си хитове и бързи парчета, които веднага вдигнаха на крака цялата зала.

Малина е в Америка и Канада със своите музиканти - Коко Съботинов - вокал и клавир, който изпълнява любими мъжки хитове и Емил Михайлов, който буквално забива на традиционен български тъпан. "Няма да липсва нищо от това, което хората пожелаят да чуят.", обещава Малина. "За първи път в чужбина ще представя и народни песни. Много ми харесва да ги изпълнявам, въпреки че досега не съм го правила. Просто това не е моето амплоа, въпреки че отлично ми се удава и най-вече много ми харесва, което ме навява на мисълта дали да не направя един народен албум като се върна", с усмивка разказва Малина.

Следващите срещи на Малина и нейните музиканти на са 5 декември, петък в Ню Йорк ВИЖ ТУК>>  и на 12 декември, петък - в Атланта ВИЖ ТУК >>.

"Надявам се българите, които дойдат на моите концерти да се забавляват и да изживеем заедно мига на нашата среща. Енергията, която им нося от България и която аз притежавам, моите умения на сцената искам да стигне до тях, да ги заредя и емоционално да ги възвися. И обратното, очаквам от тях взаимно да си разменим тази позитивна емоция и да се разтоварим от проблеми. Няма да се чувствам като на работа, в това съм сигурна. Аз тръгвам с нагласата наистина да се забавлявам в рамките на моите участия. Искам да се чувствам точно така и да им го предам на тези хора.

И да имат проблеми, искам да ги забравят.

Ще се радвам да попеем любими песни, да се отпуснем, да си поговорим дори. Искам да бъде незабравимо изживяване за тях", разкрива певицата.

Изпълнителката споделя, че обожава Коледа и много се радва, че точно по тези празници ще се намира в Америка. За Америка казва, че е една страна, която умее да празнува Коледа. Очаква да я види блестяща, очаква да има много сняг, красиво украсени сгради, улици. Очаква да срещне щастливи хора, празнично настроени. Всичко това й действа много позитивно и емоционално я зарежда. Може би малко ще й липсва Коледата у дома, но се надява да намери нови приятели, с които да се чувства уютно като в къщи.