Хаос и драма на първата вечер на партийната конференция на Републиканците в Кливланд, Охайо. Няколко щата от движението срещу Тръмп, се опитаха да наложат гласуване на правилата. Ходът им изненада кампанията на милиардера, които бързо трябваше да съберат достатъчно гласове, за да се противопоставят на искането. В крайна сметка това беше последният процедурен ход на противниците на Тръмп и той не успя.

Партийната кофнеренция на Републиканците ще мине без висшия ешалон на партията, които масово пропускат събитието, на което официално ще изберат Тръмп за свой кандидат на изборите през ноември. За сметка на това ще видим много звезди, бивша актриса от сериала "Дързост и красота", бивша манекенка, шефът на федерацията UFC Дана Уайт и други шоумени в типичния за Тръмп стил. 

На сцената в Кливланд ще излезнат и много хора с фамилията Тръмп, които ще говорят за него. А още първата вечер пред близо 20-те хиляди републиканци в Quickens Loans Arena ще застане съпругата на милиардера - Мелания Тръмп. Нейната роля - да покаже човешкото лице на кандидата и да омекоти острия му образ, който демонстрира с крайните си прояви. Самият Тръмп ще наруши традицията и ще се появи на сцената още в първата вечер на конференцията, а не в четвъртата, за да представи своята съпруга.

Ясен Дараков и Галина Петрова са в Кливланд и ще следят за вас какво се случва на партийната конференция на Републиканците - на www.BG-VOICE.com и в нашата Facebook страница.