Дългоочакваното турне на вечно актуалната Камелия и нейния оркестър „VIVO Монтана" се отлага да пролетта на 2017 година. Причината е нелеп инцидент, при който пострада ръководителят на групата Пламен Крумов. Феновете на звездата помнят музиканта от нейното първо турне в Съединените щати през 2007 година.

Момчетата от “VIVO Монтана“ са заобиколили ръководителя си Пламен Крумов, който е с два счупени крака

"Явно не е бил точният момент за това турне, казва Камелия. - Но това ще ни даде време да подготвим още интересни неща с момчетата от VIVO, а и време на Паци да се възстанови." Лекарите ще свалят втория гипс на музиканта в началото на октомври - само дни преди планираното им пътуване зад Океана. Това няма да даде достатъчно време за възстановяване и рехабилитация. Пламен се подхлъзнал от неравно стъпало на стълбище и пропаднал в шахта. Първоначално мислел, че краката са му само изкълчени, но изследванията показали, че са счупени и лекарите ги гипсирали.

Камелия и „VIVO Монтана" имаха предвидени 14 участия през октомври и ноември т.г., които сега ще се случат през март и април 2017-а. Музикантите нашумяха през последните месеци, след като спечелиха "България търси талант" по bTV. Камелия пък се върна отново в челните класации и в плейлистите на клубните диджеи с новото си парче "Минута живот", а съвсем скоро обещава нов проект за своите фенове от двете страни на Океана.

Въпреки отложеното турне Камелия остава оптимист . "Казват, че счупеното носи щастие. А при нас има двойна доза", казва с чувство за хумор неостаряващия секссимвол на попфолка.