Дъщерята на Ари Булон, който твърди, че е син на Ален Делон, е поискала от съд в Женева да назначи разреши да бъде взета ДНК проба от звездата на френското кино, предаде АФП, като цитира адвокатката Саския Дитисхайм.
   
"Потвърждавам, че съм подала молба", каза тя потвърждавайки съобщение в изданието "Трибюн дьо Женев".

Искането е процедурата да бъде предприета бързо, което според швейцарското законодателство може да бъде разпоредено, ако ситуацията е спешна, например доказателствата са застрашени или има риск да изчезнат.

Молбата е да се вземе ДНК проба от Ален Делон, за да се определи дали той е "дядо" на клиентката й. Дъщерята на Ари Булон е представлявана и от френския си адвокат Ришар Седийо. Представителите на 16-годишното момиче обясниха, че молбата е подадена до Първоинстанционния граждански съд в Женева, тъй като Делон "живее" там според регистъра на населението в града. Дитисхайм смята, че съдът трябва да се произнесе "бързо", след като установи дали е компетентен по въпроса, преди да отговори по същество на молбата й.

През септември 2021 г. френски съд реши след обжалване, че не е "териториално некомпетентен" по иск за признаване на бащинство, подаден от Ари Булон към актьора Ален Делон, тъй като местоживеенето му в Швейцария.
    
Ари Булон, чието истинско име е Кристиан Булон, беше намерен мъртъв през май 2023 г. Тогава той бе на 60 години. Ален Делон никога не е признавал, че е баща на Ари Булон, син на германската певица Нико от "Велвет ъндърграунд". С нея актьорът има кратка връзка през 60-те години на миналия век. Ари обаче е отгледан от майката на Ален Делон - Едит Булон, чието име носи.

Пътищата на двамата мъже се пресичат неколкократно. През 1986 г. Ален Делон казва на Ари:

"Нямаш моите очи, нямаш моята коса, не си мой син, никога няма да бъдеш мой син", според в.  "Либерасион". 
    
Пристрастен към наркотиците, фотографът няколко пъти е настаняван в психиатрични клиники.
    
Звездата на френското кино Ален Делон е на 88 години и е тежко болен, след като през 2019 г. получи инсулт.