Ан Хатауей разказа в интервю за списание V Magazine как е преминала тест за "химия между партньорите" преди снимки: за целта е трябвало да се целува няколко момчета. Според 41-годишната актриса преди 20 години това се е смятало за съвсем нормално и обичайно.

"През 2000 г. - и това наистина ми се случи - се смяташе за нормално да се поиска от актьора да се целува с други актьори, за да се провери химията", каза тя. 

По думите на актрисата това не й е харесвало, но не е имала нищо против, защото не е искала да я възприемат като "трудна".

"Казаха ми: "Избрана си за една роля и трябва да се целунеш с десет момчета". Не се ли вълнуваш?". А аз си помислих: "Има ли нещо нередно в мен?". ' Защото не бях развълнувана. Помислих си, че това звучи гадно", спомня си тя.

Актрисата допълва, че ситуацията не е била по ничия вина: 

"Никой не се е опитвал да се държи ужасно или е искал да ме нарани. Просто беше много труден момент и сега знаем по-добре как трябва да се постъпва." 

Днес на снимачните площадки често работят координатори на интимните сцени, чието задължение е да се грижат актьорите да се чувстват комфортно.