Анализаторите очакват популярността на умните часовници и фитнес гривните да се увеличава с интензивни темпове и тези уреди да продължат да регистрират все по-високи продажби. Sony също проявяват интерес към тази пазарна ниша и планират да изненадат своите потребители с премиерата на продукт, който се различава от всички свои конкуренти. Новите данни на Bloomberg разкриват, че той ще разполага с дисплей, който е базиран на технологията Е-Ink.

От своя страна панелите с нея се отличават с ниска консумация на енергия в сравнение с класическите LCD модели на пазара. Sony планират да използват и специален материал в изработването на корпуса на предстоящия си умен часовник, за да гарантират елегантния му дизайн. Иновация, която ще позволи на цялата повърхност, създадена с него, да функционира като дисплей, което определено е доста интересно решение.

Новото устройство на компанията ще се отличава със своята визия и функционалност, а не толкова с мощния си хардуер, за да привлече вниманието на потребителите. Атрактивният модел вече се разработва от инженерите на Sony, като премиерата му ни очаква най-рано през следващата година. Предстои да видим дали компанията ще успее да създаде продукт, който може да промени изцяло представата ни за възможностите на смарт часовниците.