Да станеш майка рано не значи, че спираш да бъдеш привлекателна и че е не трябва да се опитваш да привличаш погледикте на мажете. Категорично доказателство за това е 21-годишната американка Микайла Янг, която не само че роди на 19, но и с гордаст се самоопределя като MILF (който има добра обща култура, знае значението на абревиатурата, за останалите има Google).

Микайта стана „вайръл“ (суперпопулярна,  а не хванала коронавирус) по-рано тази година, когато пусна свое видео в в леопардови бикини и то събра 5 милиона гледания.

“И запомнете, като станете млада майка като мен и имате големи цици, и вие можете да изграждате като мен – MILF” - казва тя.

Микайла има 265 000 последователи и, разбира се, стана прицел и на троловете, които искат от нея да укротявала своите първични желания. Да ги питаш какво ще гледат, ако MILF-овете вземат да им се вържат на акъла.

Тя, естествено, няма да падне толкова ниско и в отговор пусна отделно видео, озаглавено „Правя каквото искам“.

В трети клип хубавицата показва изумителната си трансформация след гримиране, като коментира:

„Наистина харесвам MILF-материалите“.

За щастие не е само тя, дето ги харесва, и затова си получава и огромна подкрепа от почитатели, които я смятат за много сладка. Без съмнение са напълно прави.

Младата майка се е сдобила с малкия Брадли още на 19 години и била сгодена за тогавашния си приятел, но работата се разсъхнала. Не си изневерявали, но решили, че не си подхождат.

Секси MILF-ът Микайла обаче бързо намери любовта отново и даже пусна снимка с новия си приятел, който позира с фланелка с надпис „Обичам горещите майки“. Не му е трудно. Чувствата са взаимни, защото според нея пък „той е джакпот“.