"Андор" ще се завърне за сезон 2, но ще бъде много по-късно от очакваното. Според неотдавнашно прессъобщение на Disney+ единствените предавания от поредицата "Междузвездни войни", които ще имат премиера в платформата през 2024 г., са " Skeleton Crew" и "The Acolyte". В състава отсъства вторият сезон на "Андор", за който шоурънърът Тони Гилрой първоначално беше предвидил премиера през лятото на 2024 г.

Забавянето се дължи на смущенията в продукцията на сериала, причинени от стачките на WGA и SAG-AFTRA в Холивуд. Тийзър трейлърът за сезон 2 в началото на 2023 г., даде на феновете представа за заглавния герой, който възприема изцяло Бунтовниците, доближавайки сериала до събитията от "Rogue One: A Star Wars Story".

Сезон 1 беше огромен хит, като получи широко одобрение от критиката и феновете и впечатляващи оценки от съответно 96 и 86% в Rotten Tomatoes.

Сериалът получи похвали и за суровия си, фокусиран върху героите разказ, който бележи отклонение от традиционния разказ за джедаите и ситите и навлиза в по-мрачните и сериозни аспекти на Галактическата гражданска война.