Радиото на българите в САЩ и Канада навърши 6 години на 1 декември. През цялото това време то предлага на слушателите си уникална концепция с два стрийма с различен стил музика за всеки вкус. Слушателите могат да избират между най-големите български и световни хитове или попфолк и балканска музика.

Вечерните уикендни програми са пълни само с топ хитове. Така радио BG VOICE е редовен участник във вашите партита, без да има нужда да ровите в YouTube или на други места за най-добрите песни за вашия купон.

"Радвам се, че радио BG VOICE се превръща в предпочитаното радио за забавление и информация на нашите сънародници в Севеврна Америка, а виждаме, че и на много други места по света. С двата стрийма за всеки вкус това е още един начин, по който BG VOICE държи връзка с родината ни", коментира главният редактор на BG VOICE Ясен Дараков.

Може да слушате радио BG VOICE през сайта ТУК или да си свалите мобилното приложение BG LINKED за android и iOS. В делничните дни на всеки кръгъл час BG VOICE предлага актуални новини. Вашите идеи очакваме на [email protected]. За реклама: тел.: 708-415-6985.