Първата среща може да завърши много неочаквано, включително с оргия и не с групов, а с масов секс. Така е протекла тя при OnlyFans и Imstagram модела Казуми Скуиртс (това е творчески псевдоним, не истинското й име), която разказа как е тръгнала на първа среща и накрая е преспала с 50 мъже, като намира преживяването за „освежаващо“.

24-годишната Казуми излязла на среща и мъжът я взел с кола за ресторант. По пътя й разказал за купона и за своята приятелка, която била много разкрепостена в сексуално отношение.

„Толкова луда, колкото и аз“ - казва моделката.

По нейно настояване решили да хвърлят едно око на купона преди ресторанта и всъщност до ресторант така и не се стигнало.

Когато отворихме вратата, видяхме приятелката му и тумба пичове, разсъблечени в различна степен. Вече бяхме обсъждали интереса ми към секс партита, но не очаквах той да ме доведе на това. Спогледахме се с него, той ме прегърна през рамото и каза „забавлявай се“. И аз го направих“ - разказа Казуми.“Преспах с 50 мъже за 7 часа на секс купон. Толкова исках и толкова получих!“ (СНИМКА)

Не й било за първи път да е на секс прати ли да прави размяна на партньорите. Тя намира за „тонизиращо“ да следва сексуалните си нужди.

Изненадващо това бе едно от най-освежаващите ми преживявания в живота. Чувствах, че непрекъснато имам контрол и удоволствието ми беше фокусиращата точка. След всички тези отзивчиви хора усетих, че преживяването ми беше най-интензивно“ - спомня си Казуми, цитирана от „Сън“.Преспиването с десетки мъже в една нощ може да звучи изтощително, но за нея това станало с лекота.Нямах намерение да се насилвам, но 50 бяха, колкото исках, и 50 получих“ - разкри тя за мъжете, с които е била на купона.Тя осъзнава, че нейното преживяване не е за всеки, получила е нощта на живота си и е доволна, че е успяла да премести собстевните си граници. Споменът й е неповторим, защото мъжете й са били „сладки и показващи уважение“. Между актовото те й разказвали вицове, говорели помежду си и били забавни.Цялото преживяване продължило около 7 часа, но съществената част всъщност била „малко повече от два, с много почивки“. Тя избирала група от 5-7 мъже, прекарвала с тях около десетина минути и после отивала да се подкрепи с малко мезе, докато се почувства отново „настръхнала“, и си избирала друга група. Сексът бил изцяло обезопасен. Те не се трупаха край мен като в порнофилм. Никой не се държеше грубиянски и не правеха нищо друго, освен да ми доставят удоволствие - разказа моделката – бях с всеки по минута-две, после те се сменяха“.По времето на забележителното събитие Казуми е била на 21 години и признава, че е изследвала желанията и стремежите си по това време. Тя каза, че на епохалния секс купон се чувствала като в шоуто „ The Bachelorette“, а отношенията с някои от мъжете не прекъснали и дори прекарала с един от тях Коледа същата година. Едно от момичетата на купона пък се оженило за друг от участниците.Утвърден модел в OnlyFans, Казуми споделя съдържание и в Instagram, където има 103 000 последователи.