сн. „Билд“

Американска порнозвезда, подвизаваща се в „мръсните" филми като Кендъл Карсън, а в работата си нежен ескорт като Ашли Юдън, съди знаменития германския цигулар виртуоз Дейдвид Гарет за грубиянските му наклонности в леглото и смята, че след тези отношения с музиканта трябва да получи $12 милиона. Според госпожица Юдън цигуларят я принуждавал да пие урината му и да участва в груби полови актове, от които тя получила фрактура на реброто. Твърденията са подкрепени с аудиозаписи, снимки на синина по ребрата и резултати от медицинска експертиза.

Сега Дейвид Гарет, известен на любителите на поп-класиката като най-добрия цигулар на своето поколение и вписан в Книгата на Гинес, след като през 2008 г. изсвирва 13 ноти за една секунда по време на изпълнение на „Полета на бръмбара" на Николай Римски-Корсаков, е принуден да се защитава и затова разказва историята на връзката си с Ашли пред немския в. „Велт".

Гарет, който обича да прави струнен миш-маш от Брамс и AC/DC, се запознал с Ашли през октомври 2014 г. в Ню Йорк, след като по време на поредното си турне не посегнал на нито едно от момиченцата, вечно подвизаващи се около сцената и зад кулисите, а си поръчал нежен ескорт от реномирана фирма, предлагаща подобни услуги.

След първата вечер, прекарана заедно, дамата се нанесла в апартамента му - очевидно Ашли се е представила добре. Дейвид твърди, че се влюбил в нея, което, ако се вярва на публикациите в пресата, за неговия любовен живот било повече от изключение. Връзката на двамата продължила до февруари т.г., а след това започват да идват писма от американски адвокати, като сумата на „откупа" се увеличава постоянно.

Според Гарет синината по ребрата на бившето му гадже, което сега е решило да изкара пари от цялата история, се появила по тялото й, след като една вечер тя работила някъде като танцьорка на кол. „Никога през живота си не съм удрял жена", казва той. Според разказа на музиканта нещата между двамата вървели към женитба - тя го представила на родителите си в САЩ, а той я завел в Германия, за да я покаже на своите. Пикът на връзката бил около Коледа миналата година, когато Ашли получила заветния пръстен, който трябвало да я отведе под венчилото. По някаква причина обаче чувствата на Дейвид изветряват и два месеца по-късно той отново е „соло", а дамата не иска това да се случи и започва да го изнудва със записи на разговорите им, сексуалните му желания, сцени на ревност и т.н. „Всичко, което се е случвало в нашето легло, е било със съгласието на двамата и не искам да навлизам в подробности. Това, което ме притеснява в цялата работа, е, че тя през цялото време е имала „план Б" и ме е записвала", казва Дейвид.

Той, изглежда, е човек, който има успех не само с цигулката, но и с жените, те буквално се търкалят в краката му, пишат медиите. Именно по тази причина историята с Кендъл Карсън е само върхът на айсберга. Очевидно Гарет не си поплюва с жените. „Щом се запозная с хубава жена, трябва още същата вечер да я вкарам в леглото, защото на следващия ден вече няма да имам време за това", обяснява самият той пред в. „Билд". Връзките му са наистина доста скоротечни. „От 12 години съм постоянно на път, турнетата продължават по три месеца, социалният ми живот е беден. Затова най-често нямам друг избор, освен да се обръщам към услугите на фирмите за ескорт", казва Дейвид.

Съвсем неочаквано на негова страна застана приятелката му Бианка Делерман, с която е бил заедно, преди да се влюби в Ашли Юдън. Бианка казва, че любовният им живот никога не е бил съпроводен с насилие и че изобщо не може да си представи такова нещо.

На фона на цялата доста неприятна история цигуларят продължава да пътува и да дава концерти. „Животът продължава, както преди", казва той.