За катастрофа между БМВ и такси в Монтана съобщава местен жител. По думите на очевидец, автомобилът, причинил инцидента, е собственост на полицай, който системно шофирал след употреба на алкохол, пише BulNews. Произшествието е станало в малките часове на нощта срещу неделя.

На улица „Веренишка“ на излизане от града, лек автомобил БМВ е ударил отзад таксито. Ударът е бил толкова силен, че и двете коли са със солидни материални щети. За щастие няма сериозно пострадали хора.

След катастрофата шофьорът на бавареца избягал.

По думите на очевидеца, БМВ-то е собственост на служител на МВР - И.И. на 31 г., който работи в сектор „Пътна полиция“. Той твърди, че униформеният системно се качва зад волана след употреба на алкохол. Мъжът подозира, че отново той е шофирал пиян и е намерил своя близка, която да поеме вината вместо него, след като впоследствие станало ясно, че колата е управлявана от жена, чиято проба за алкохол е излязла отрицателна.  . „На фона на всичко, което се случва в страната ни напоследък, не може и полицаите, които трябва да дават пример на обществото, да нарушават законите“, категоричен е авторът на сигнала. За катастрофата не е оповестено в бюлетина на полицията.