Мъж от Троян чака две години да тръгне делото срещу моторист, който го помита. Пострадалият едва оцелява. Виктор Комитов все още се възстановява психически след инцидента, но търси справедливост, а по думите му - не я получава.  

„Карах си мотора в моята лента и срещу мен излязоха други двама мотористи. Единия ме блъсна почти челно. Глътнах си езика, бях със счупена лява ръка и премазан крак. След 2 дни установиха извършителя, който всъщност беше избягал от мястото на инцидента.

Иззеха му превозното средство. Лабораторни експертиза доказа, че по моя мотор е намерено парче от неговата предна гума. Мъжът се казва Мирослав Славков – международен шофьор е и има финансова възможност, мисля че се опитват да го отърват”, разказа в ефира на NOVA Комитов. По думите му е имало свидетели, но не всички са разпитани.

И допълни, че защитата, която се е изправила срещу него, е определена като „Нотариуса на Ловеч”.

„Прокуратурата отказва да образува дело. 2 пъти получих постановление от прокурора Красимир Йоловски, че няма да образува досъдебно производство. Обжалвам го и след това пада в съда в Троян”, поясни той.

Мъжът твърди, че на мястото на инцидента са присъствали други двама мотористи.

„Единият е бивш служител на МВР. Най-вероятно е бил и с взаимоотношения със спрягания за ловешкия прокурор. Той стана известен като „Нотариуса на Ловеч”, каза още Виктор Комитов.

От Окръжната прокуратура в Ловеч обясниха, че разследването наистина се бави, тъй като единият от ключовите свидетели е в Англия и предстои да бъде разпитан.