11-годишен подкара кола с близо 150 км/ч на столичното Околовръстно. За случилото се сигнализира неговата майка в социалните мрежи. По думите й синът й бил накаран насила да застане зад волана от баща си, който пък го снима, докато шофира. 

Ситуацията е изключително опасна не само за детето, което управлява возилото, но и за останалите участници на пътя. ​Момчето е на 11 г. и от кадрите си вижда, как шофира и изпреварва коли по пътя. 

В свой пост във Фейсбук майката казва още, че от месеци са сезирани всички "отговорни" институции и никой не желае да вземе отношение по случая". 

От думите ѝ става ясно също, че с бащата на детето имат проблеми, направил опит да я убие в присъствието на децата ѝ.

"В държавата на абсурдите всичко е възможно! Това е 11-гoдишният ми син, който шофира на околовръстното шосе в София със скорост 146км/ч., принуден от своя баща.

От месеци са сезирани всички “отговорни” институции и никой не желае да вземе отношение по случая. Беше изготвен репортаж от журналист в NovaTV, но под натиск на бащата, всичко се замете под килимчето! Моля, за споделяне, за да стигне до повече хора, и някой да реагира най-сетне!!", написа Петя Бонева във Фейсбук, като публикува и видео от опасното шофиране.