Това са „Матрикс" - маратонки с вградени екрани, които позволяват да променяте външния вид на обувката. Те дори вибрират, когато получавате известие на телефона си. На външната страна на обувките са разположени огромни LED дисплеи, благодарение на които буквално можете да променяте външния им вид. Това става със специално приложение. Създателите обещават максимално опростен процес на управление.

 За да поставите на маратонките изображение, трябва да изберете в програмата един от достъпните варианти - да заредите снимка или картинка. Не са необходими кабели. Всичко става с блутут. Това превръща обувките в най-умните към днешна дата. „Матрикс" са изработени от термопластичен полиуретан, здрав и гъвкав материал, от който се правят редица фитнес тракери. В обувката са строени редица датчици - за звука, за светлината, за скорост, жироскоп, GPS модул и т.н.

Така получавате известия, има специален мотор, който вибрира, когато на смартфона пристигне съобщение или писмо. Освен това можете да настроите навигацията и обувките ще ви известяват, когато трябва да завиете. Тези маратонки могат да пресмятат броя на направените крачки и да измерват изминатото разстояние. Освен това знаят кога активно се движите и кога бягате. Като резултат се променя изображението на екрана.

Колкото по-активно се движите, толкова повече изображението „се движи". „Матрикс" се зареждат на специална безжична станция. С едно зареждане можете да ги използвате в пълния им потенциал до 8 часа. Заявената цена засега е $345. Ако обаче ги поръчате с фиксирана доставка през юни 2017 г., ще платите само $225.