Двама души бяха обвинени в убийството на майка на две деца в чикагското предградие Уърт, в окръг Кук. Джони Ейнджъл Клайн е била застреляна в събота пред банка Чейс, съобщи Ей Би Си 7. Тя се е се намирала пред банкомат. Заловените заподозрени са свързани с предишни обири.

Полицията в Уърт потвърждава, че стрелбата е станала в събота следобед в блок 6800 на West 111th Street. Според разказа на съкрушеното от загубата семейство Клайн е използвала банкомата, когато вероятно е била приближена от двама заподозрени. След това е била простреляна фатално.

Полицията арестува и двамата заподозрени, които са от Харви. Според властите те са свързани с няколко скорошни въоръжени грабежа в района, както и в северозападна Индиана. Полицията потвърди, че е открила множество пистолети, включително този, използван при убийството на Клайн.

Според покрусени роднини жертвата е била "светлината на семейството". Клайн, която се е грижела за болната си майка,  оставя след себе си две деца - 15-годишен син и 10-годишна дъщеря.